Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Autóbaleset - nem akármilyen szempontból... 3 db durva sztori

2011.03.06

1. Egyszervolt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány. Mondhatjuk, hogy nagylány. Inkább kamasz.. De tulajdonképpen a kamaszok utálják ha megmondják hogy ők kamaszok, pláne azt ha azt mondják nekik hogy kislányok... NA DE akkor lány. Volt egy lány, aki el akart menni a sarki boltba. Csak a sarki boltba, azonban egy forgalmasnak csak közepesen nevezhető úton át kellett menni ahhoz hogy eljusson oda. több autó is volt mindenütt... A Három álagazású kereszteződésben megálltak az autók...csak hogy ő átmehessen. Ott volt a barátnője is. Vele. MEllette. Mentek volna az úton le is léptek. Egy kanyarodó autó(ki mellesleg először megállt)elindult, pedig még az út felénél sem jártak... Barátnője későn kiálltott utána, ugyanis előtte lepergett egy kép a szeme előtt. Egy kép, ami azt ábrázolta, hogy szegény lány, aki csak a sarki boltba, pár méterre ment volt, fent fekszik a szélvédőn. A kocsi lefékezett. a Lány lába előtt nagyon kicsivel. A lány azonban sokkot kapott. Súlyos volt, és kórházba került... És az autó sofőrje szernit a lány volt a hibás. Szernitem pedig egyszerűen kéne egy zebra oda!!!! Azóta felépült, de a rettegés még ott van benne, hiszen pszihésen nagyon megterhelő ez az egész..

2. "Autópályán mentünk, Sopronba utaztunk, amikor meg kellett állnunk, mert már az egész családnak pisilnie kellett. - mesélte a nevét nem felvállaló személy - Megálltunk hát egy pihenőhelyen, és igénybe vettük a benzinkúti mosdókat. Egy kisbaba is volt velünk, a testvérem 3 éves gyereke. Ő nagyon szeleburdi. :)) Azonban szem elől tévesztettük Azta vannak vele ilyen gondok, amióta megtanult járni valamennyire. Félig így félig úgy... egyszer csak aztláttuk, hogy az autópálya szegleténél van. Rohantam ahogy csak tudtam... Az autók azonban 100 km/h-rás sebességnél nagyobbal mentek... Elkaptam szegényt, és futottam volna el, de csak az volt az első: védelmezés. Védelmezni a picit." A kisteherautó odaért, bár látta messzebbről hogy ott vannak fékezni próbált, de már késő volt... Mind a ketten súlyosan kerültek kórházba...

Edit már tudja milyen, mikor összetörik egy korlátnál az alatta lévő gépkocsi. Pár éve egy szerencsétlen balesetből akár tragédia is lehetett volna.  Akkor egy szalagkorlátnak ütközött és totálkárosra tört az autója. A X-faktor énekesnője szerencsére nem sérült meg komolyabban akkor, de nem sokon múlt.

Az énekesnő már jó pár éve vezet, de nem volt egyszerű megszereznie a jogosítványt. Próbál azóta is óvatosan vezetni, de úgy tűnik néha ez sem elég!
nyariedit_nagyfsev.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Statisztika

Online: 2
Összes: 218668
Hónap: 3041
Nap: 93