Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hihetetlen! Orrnyújtó gép hiú nőknek>halált is okozott<

2011.03.06

 

 

OMG! Hát Japánban már semmi sem elképzelhetetlen. Egy új termékkel, most akár az orrukat is megnyújthatják az oly hiú japán nők. A nagy sikernek örvendő termék használata egyszerű, és állítólag 100%-os eredményt garantál. Mondhatnánk hiszi a pisze. Illetve piszi. 

 

 

A termék a Beauty Lift High Nose (facepalm!) névre hallgat és nagyon egyszerű használni. A szerkezet felhelyezése és bekapcsolása után pedig szelíd rezgésekkel masszírozza az orrot alulról, felülről és oldalról. Na ezektől a csodarezgésektől lesz az orr nagyobb és feszesebb.

A szimpatikus kinézetű hiperterméket naponta 3 percig elég használni, és álítólag úgy megnyúlik tőle a női orrcsáp, hogy azt tuti mindenki észreveszi.


Azt állították mindez semmilyen kárt nem okoz. Több japán lány is kipróbálta. Egy lány 14 évesen, mert kicsinek érezte az arcát az orrához képest. Ezért tette rá az orrára. Igen ám de nem olvasta el a használati utasítást, és ezért túl hosszú ideig nyújtotta orrát.

BÁR NE TETTE VOLNA!

Elaludt orrnyujtás közben. (Tudni kell a szerkezetről hogy álmosító-éppen ezért szabad csak 3 percig csinálni) Természetesen túl sokáig nyujtotta, és jött is magával a baj.elpattantak az erek az orrában, majd ömleni kezdett a vér. Naygon sok vért vesztett,és mire a szülei hazaértek, vérbefagyva találták lányukat... Már csak kis életjeleket mutatott. Kihívták a mentőket, azonban nem bírták a kórházig életben tartani. Szörnyű halált halt...

EZÉRT KÉRJÜK LEGYENEK ÓVATOSAK AZOKKAL AZ ESZKÖZÖKKEEL AMIKET ÉLETÜKBEN ELŐSZÖR HASZNÁLNAK!! Először járjanak utána hogy kell a készülékkel bánni, majd óvatosan próbálják ki! Nagyon fontos hogy aki látja ezt a cikket, azok másolják ki, és terjesszék! Én így tettem, kiraktam a honlapomra, ÖN tegye ki üzenőfalára, Facebookra, mesélje másoknak, terjedjen el a hír, mert veszélyesek lehetnek az eszközök!!!
  kicsinek érzik az orrukat a japán nők!

orrnagyobbito_nagy.jpg

 


 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Divat 2011-'12

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Statisztika

Online: 1
Összes: 306432
Hónap: 3820
Nap: 86