Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmek!! KATT IDE A TOVÁBBIAKÉRT!

2010.03.22

Nap mint nap újra azon dolgozom hogy youtube-ról, putlocker-ről, stb..videókat próbáljak beszúrni ide, ami valóban érdekes! Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy nyomjatok a TETSZIK gombra az alábbi videónál a youtube-on:

http://www.youtube.com/watch?v=nag8cHoKsko&feature=youtu.be

 

 

 

 

KÉRJ FILMET KOMMENTBEN!!ÍRD MEG KÍVÁNSÁGOD, ÉS AKKOR ÉN TELJESÍTENI FOGOM!

Figyelem!Ne lopd el az oldalamról az anyagokat! Saját szerzemény minden!Kérlek , hogyha már annyit dolgoztam vele...

Happy Feet 2.

TÁNCOLÓ TALPAK 2.

http://www.novamov.com/video/2fd4b70f731af

 

Csizmás, a kandúr (2011)

Puss in Boots

http://www.novamov.com/video/cf60fcd08db42

Értékelés: 10/9

Nagyon bejön, vicces és Lájkold a lap alján!

Alvin és a mókusok

http://www.novamov.com/video/14df510c3d344

HAJNALHASADÁS (2011) 1.rész

http://www.novamov.com/video/4ecbf5f1a6e86

Korhatáros film, azt mondják hogy rosszul vannak megoldva a farkasok, és az általuk végbevitt mozgás.

Pontozás: 10/8

A Cinderella Story: Once Upon a Song

Láttam
Nem kedvenc
Nincs borítókép!

A klasszikus Hamupipőke-történet egy zenés feldolgozásban születik újjá!Katie (Lucy Hale) énekesnő szeretne lenni,
ám gonosz mostohaanyja (Missi Pyle) és mostohanővére (Megan Park) lépten-nyomon akadályozzák. Amikor aztán Katie csodálatos hangjával a mostohatestvére arat diadalt, és a híres producer fia, Luke (Freddie Stroma) tévedésből Beverlybe
szeret bele, Katie-nek meg kell tanulnia kiállni az álmaiért, hogy kiderülhessen: ő az igazi!
 Harry Potter és a halál ereklyéi (2011)

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/harry-potter-es-a-halal-ereklyei-ii-resz-harry-potter-and-the-deathly-hallows-part-ii-2011/

 Vámpíros Film (Vampires Suck) 2010

Mélyeszd a fogaid a hajmeresztően vicces Vámpíros film humorral és véresen komoly poénokkal kibővített Harapj meg kiadásába! Becca, a szorongásoktól üldözött tinédzser két természetfeletti udvarló, a mogorva, barátságtalan vámpír és egy hihetetlenül szőrös farkasember között vívódik. A két vígjátékgyártó nagyágyú, a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson szerzője és Ken Jeong, a Másnaposok egyik szereplője a garancia arra, hogy ezúttal is mindenki halálra röhögi magát!

Link: http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/vampiros-film-vampires-suck-2010/

Mr. Popper pingvinjei (Mr. Popper's pinguins) 2011

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/mr-popper-pingvinjei-mr-poppers-penguins-2011/

Tom Popper (Jim Carrey) sikeres üzletember. Nem hiányzik belőle a jó szándék, de nincs ideje használni. Képes szeretni, csak régóta nem próbálta: értekezletek, határidők, bevételi kimutatások, üzleti sikerek és diadalok szédületében él évek óta, a családját viszont elhanyagolja.
Egy nap az ügyvédje különös eseményről értesíti: örökölt egy pingvint – akit egy véletlen félreértés következtében még öt társa követ. És Popper úr élete attól kezdve átalakul. A szelídnek látszó, csámpás és frakkos madárkák felforgatják az életét. Miközben elegáns New York-i lakosztálya jeges vidámparkká, az élete pedig téli túlélőtúrává alakul, Mr. Popper élvezni kezdi vendégei társaságát, és végül újra megtanul szeretni, és törődni.

Koszorúslányok (Bridesmaids) 2011

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/koszoruslanyok-bridesmaids-2011/

Nagyfiúk (Grow Ups) 2011

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/nagyfiuk/

A lány és a farkas 2011

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/a-lany-es-a-farkas-red-riding-hood-2011/

Ez egy 16 karikás film,amiről sokan azt hiszik ogy tök ugyan az mint a piroska meg a farkas, pedig nem. Én láttam, és csak azért mondják hogy durva, mert van benne több haláleset is, meg láthatsz benne egy levágott kezet, stb.

MINDENESETRE CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK AJÁNLOTT!

HANNA - Gyilkos természet 2011

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/hanna-gyilkos-termeszet-hanna-2011/

Hanna (Saoirse Ronan) egyszerű kamaszlánynak látszik. De olyan erős, gyors, ravasz és kitartó, mint egy profi zsoldos katona. Apja, a CIA egykori ügynöke (Eric Bana) az északi sarkkörön túl, Finnország néptelen tundráin nevelte fel. Amikor a férfi úgy érzi, hogy a lány felkészült, visszaküldi a civilizált világba, és egy feladatot bíz rá.
Hanna egy számára teljesen ismeretlen közegbe kerül, amit eddig csak könyvekből ismert. Nyomában a kegyetlen ügynökökkel, és egy titokzatos nővel (Cate Blanchett) a lány egyre közelebb kerül kitűzött célpontjához. Ám eközben egyre többet kénytelen megtudni saját életéről és múltjáról. Pedig, aki eleget tud a múltjáról, az megpróbálja kikövetkeztetni a jövőjét is: és ott vár a legújabb, legnagyobb meglepetés.

Az elsők : X-men 2011

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/x-men-az-elsok-x-men-first-class-2011/

 A hatvanas évek Amerikájában járunk. Két különös, tehetséges fiatalember összebarátkozik. Az egyik angol arisztokrata, a másik Kelet-Európából menekült, Auschwitzot túlélt zsidó. Barátságuk alapja, hogy mindkettőjük különös tudást fedez fel magában: az egyik olvassa és irányítja az emberek gondolatait, a másik uralkodik a fémek fölött. Képességeik más hasonló mutánsok körébe sodorják őket, és ők állnak élére annak a közös harcnak, amelyet az emberiségre leselkedő óriási veszély elhárítására kezdenek. De a küzdelem őket magukat is eltávolítja egymástól: Magneto és Xavier egymás ellen fordítja földöntúli erejét.

Kung-Fu Panda 2. 2011

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/kung-fu-panda-2-2011/

Pónak teljesült az álma: ő lett a Sárkányharcos. Együtt védi a Béke Völgyét barátaival és mestertársaival, az Őrjöngő Ötössel: Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal.
Ám Po baresz új élete veszélybe kerül, mivel felbukkan egy félelmetes gonosztevő, aki egy titkos, kivédhetetlen fegyverrel akarja meghódítani Kínát és elpusztítani a kung fut. Póra és az Őrjöngő Ötösre hárul a feladat, hogy keresztülutazzák Kínát, szembenézzenek a fenyegetéssel, és legyőzzék azt.
De hogy semmisíthet meg Po egy olyan fegyvert, ami képes megsemmisíteni a kung fut? A múltjába kell néznie, és fel kell tárnia eredetének rejtélyes titkait – csak így lesz képes felszabadítani magában azt az erőt, amelyre szüksége lesz a sikerhez.

A Karib - tenger kalózai 2011

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/a-karib-tenger-kalozai-ismeretlen-vizeken-pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides-2011/

Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe bújik az akciódús történetben, mely igazságról, cselszövésekről, az ifjúságról és a halálról mesél. Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő (Penelope Cruz), elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll (Ian McShane) kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

 

 

 

 

 

Limonádé (Limonade Mouth) 2011

Amikor 5 különböző sorsú gyerek sorsszerűen összetalálkozik, eszükbe sem jut, hogy ők valaha is legjobb barátokká és egy gimis bandává fognak válni.Ez a sztori a Limonádé nevű gimis zenekar megalakulását meséli el. Az egész ott kezdődik, amikor az öt tinédzser, akik az élet más területein tevékenykednek, egyszer csak találkoznak, megalapítják bandájukat, egyúttal barátokká válnak. A banda vezetője Olivia, az énekes, ő az új lány a városban, majd ott van Stella, a basszgitáros, Wen, a billentyűs, Mohini, a gitáros és Charlie, a dobos. Közös szenvedélyükön, a zenélésen keresztül felfedezik, hogy egyesek közülük saját iskolai és otthoni problémáikkal küzdenek. Egy elszállított limonádé automata esetétől vezérelve, amely a tömeget szimbolizálta számukra, úgy alkotják meg zenéjüket, hogy valós hangjukat hallassák benne, ezzel kisebb forradalmat elindítva, és kiállva azok mellett, akik akár önbizalomhiányban szenvednek.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/limonade-lemonade-mouth-2011/

A pap - háború a vámpírok ellen 2011

Évszázadok óta dúl a háború emberek és vámpírok között. A végső Vámpír Háború veteránja, a legendás katonapap (Paul Bettany) visszavonultan, békében él az egyik utolsó emberi városban, a magas falakkal körülvett, szomorú erődítményben, amelyet kemény kézzel irányít az egyház. Ám egy vámpírhorda elrabolja az unokahúgát (Lily Collins), ő pedig – dacolva az egyházi tiltással – megszegi szent esküjét, és a nyomukba veti magát. A falon kívülre, a végtelen sivatagba vezető hadjáratán elkíséri őt a lány vőlegénye, a senkiföldje egyik nyughatatlan seriffje (Cam Gigandet) és egy katonapapnő (Maggie Q), aki – ha közelharcra kerül a sor – nem evilági tudását is fegyvernek használja. Szükségük is lesz rá a félelmetes világokba vezető útjuk során. Hiszen az ellenfeleik sem evilági lények.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/a-pap-haboru-a-vampirok-ellen-priest-2011/

Rio 2011

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/rio-2011/

 

 

 

 

Hopp 2011

Az animációt az élő szereplőkkel bravúrosan ötvöző Hopp Fredről, a munkanélküli naplopóról szól, aki véletlenül megsebesíti a húsvéti nyuszit, és át kell vennie a munkáját, amíg a nyuszi felépül. Miközben Fred a világ legzűrösebb vendégével küszködik, mindketten megtanulják, hogy mi kell ahhoz, hogy az ember végre felnőjön.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/hopp-hop-2011/

 

 

 

 

 

Sikoly 4. 2011


http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/sikoly_4/

 

 

 

 

 

 

 Maci Laci 2011

 http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/maci_laci_3d/

Amikor a Jellystone Nemzeti Park veszteséges lesz, a polgármester, Brown, úgy dönt bezárja parkot, a területet pedig eladja. A rossz hír nem csupán a családok hétvégi piknikjeit érinti – kedvenc medvéink, Maci Laci (Dan Aykroyd) és Bubu (Justin Timberlake) is kénytelen új otthon után nézni… hacsak ki nem találnak egy tervet, amivel sikerül meggyőzniük a polgármestert a park értékéről. Maci Laci és Bubu szövetkezik egykori nemezisükkel, Smith vadőrrel (Tom Cavanagh), és akcióba lépnek…

 

 

 

 

 

 

Álomháború 2011

Egy lányt megfosztanak a szabadságától. Babydoll (Emily Browning) azonban nem adja fel. Mindenre hajlandó, hogy kikerüljön a rács mögül, és meggyőzi négy társát, hogy szökjenek együtt. A szabad szájú Rocket (Jena Malone), a ravasz Blondie (Vanessa Hudgens), a hűséges Amber (Jamie Chung) és a magának való Sweet Pea (Abbie Cornish) egyesült erővel lázad fel a sors és fogva tartójuk, Blue (Oscar Isaac) valamint emberei, Madam Gorski (Carla Gugino) és High Roller (Jon Hamm) ellen. És amikor úgy érzik, hogy még sincs esélyük, felfedezik, hogy a borzasztó valóság elől van egy másik menekülő-útvonal is: a fantáziájuk.Babydoll vezetésével a bezárt lányok elképesztő küzdelmet kezdenek szamurájok, sárkányok, valószerűtlen gonosz lények ellen. Azonban a közös harc során el kell dönteniük, hogy mi az, amit képesek feláldozni a túlélésért, és a szabadságuk visszaszerzéséért.

 

 

 

 

Anyát a marsra! Mars Needs MOM! 2011

“Vidd ki a szemetet!” “Edd meg a vacsorát!” – Mi szükség is van az anyukákra? Nos, a kilenc éves Milo (Seth Green) akkor jön rá, valójában milyen nagy szüksége is van az anyukájára, amikor marslakók rabolják el a mamát, hogy ellopják az “anyaságát” a kis marslakó gyerekeknek.Milo számára ekkor veszi kezdetét élete legnagyobb kalandja: potyautas lesz egy űrhajón; bonyolult, többszintes bolygót kell navigálnia, és meg kell küzdenie egy egész űrlény-nemzettel és vezérükkel (Mindy Sterling). Gribble (Dan Fogler), az agyban nagy földalatti földlakó, és a lázadó marslakólány, Ki (Elizabeth Harnois) segítéségével. Milo-nak vajon sikerül megtalálnia eltűnt édesanyját?

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/anyat-a-marsra-mars-needs-moms-2011/

 

 

 

Rango 2011

A történet hőse egy kaméleon, aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van. Végül is hogyan legyen valaki kiemelkedő, amikor az egész életének célja a beolvadás? Amikor Rango véletlenül egy törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült sivatagi helységben, a zordon Por városában találja magát, ahol a pisztolyok könnyen elsülnek, a nem éppen bátor gyík azon veszi észre magát, hogy ki kell tűnnie a többiek közül, ha életben akar maradni.
Ám az eleinte ellenséges város lassacskán az utolsó reményt kezdi látni benne, a megmentőt, akire vártak – és Rango sheriff kénytelen új szerepét a végsőkig feszíteni. Számos akciódús helyzet és izgalmas találkozás után végül tényleg ő lesz az az új hős, akinek eleinte csak kiadta magát.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/rango-2011/

 

 

 

Gulliver utazásai 2011

 

Lemuel Gulliver (Jack Black) igazi kisember. Legfőbb ellensége a vekkere, a munkahelye, és irodai kollégái. Pedig egy nagy New York-i újságnál dolgozik – igaz, csak a postázóban. Végül valahogy mégis ráveszi elérhetetlennek tűnő szerelmét (Amanda Peet), az utazási rovat szerkesztőjét, hogy adjon neki egy komolyabb munkát, méghozzá hogy a Bermuda-háromszögből tudósítsa lapját. Gulliver utazása közben hajótörést szenved egy különös törpekirályságban, ahol a miniatűr uralkodónak azt hazudja, hogy ő az Egyesült Államok Elnöke. Aztán részt vesz a helyiek háborújában és békéjében, szerelmi és stratégiai tanácsokat ad nekik – egészen addig míg megjelennek az óriások.A klasszikus történet feldolgozásának főszerepében a mindig vicces Jack Black-et láthatjuk, a Spancserek, és a Felkoppintva vígjátékokból már ismert Jason Segel, a bájos Emily Blunt, Amanda Peet, és Billy Conolly oldalán. Swift fantáziavilága most egy igazán látványos, és humorral teli filmen kel életre.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/gulliver-utazasai-gullivers-travels-2011/

 

 

Aranyhaj és a nagy gubanc 2011

A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött. Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/aranyhaj_es_a_nagy_gubanc/

 

 

 

Az őrzők legendája 2010

Talán léteznek bölcs és bátor baglyok, akiknek egyetlen feladata van a világon: a többi bagoly védelmezése. Megvigasztalják a szomorút, meggyógyítják a beteget, elűzik a gonoszt és óvják a baglyok királyságát.
Sorent, a bagolyfiókát testvérével együtt elrabolja egy lázadó bagolyraj: ők tisztábbnak, különlegesebbnek állítják magukat a többi fajtársuknál. A fióka mindig is imádta a meséket, apjától sokat hallott a védelmező baglyok legendájáról. Ebből a történetből merít erőt akkor is, amikor megszökik, és barátaival együtt hosszú, kalandos útra indul, hogy megtalálja a védelmező baglyok csodálatos fáját: ha sikerül, velük együtt fog visszatérni, és legyőzi ellenségeit.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/az_orzok_legendaja_3d/

 

 

 

 

Vasember 2008

 

A Paramount Pictures és a Marvel Entertainment bemutatja a a legendás Marvel szuperhős, a Vasember figuráján alapuló sikerfilm régóta várt folytatását, ismét az Oscar-jelölt Robert Downey Jr. főszereplésével és Jon Favreau rendezésében. A Vasember 2-ben a világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél titkait, mert attól tart, hogy az információ rossz kezekbe kerül. Pepper Pottsszal és James ˝Rhodey˝ Rhodesszal az oldalán Tony új szövetségeket köt, és új, hatalmas erőkkel száll szembe.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/a_vasember_the_invincible_iron_man_2007/

 

 

 

Vasember 2. 2011

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/vasember_2_iron_man_2_2010/

 

Tartalom:
A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél titkait, mert attól tart, hogy az információ rossz kezekbe kerül. Pepper Pottsszal és James “Rhodey” Rhodesszal az oldalán Tony új szövetségeket köt, és új, hatalmas erőkkel száll szembe.

 

 

 

Ramona and Beezas 2010

 

Év: 2010
Műfaj: Családi, Vígjáték
Rendező: Elizabeth Allen
Forgatókönyvírók: Laurie Craig, Nick Pustay, Beverly ClearySzereplők:
Joey King (Ramona Quimby)
Selena Gomez (Beezus Quimby)
John Corbett (Robert Quimby)
Bridget Moynahan (Dorothy Quimby)
Ginnifer Goodwin (Aunt Bea) ...

A fiatal Ramona Quimbynek (Joey King) remek érzéke van ahhoz, hogy mindig bajba keveredjen. Élénk fantáziája, kiapadhatatlan energiája és féktelen kalandvágya mindig megdolgoztatja a körülötte élőket. Ez különösképp nővérét, Beezus-t (Selena Gomez) bosszantja, akinek állandóan rajta kell tartania szemét kishúgán, nehogy baja essen. Pedig Beezus figyelmét már sokkal inkább a fiúk kötik le, emiatt úgy érzi Ramona csak púp háton. Azonban amikor meg kell menteni a családi otthont, jól jön Ramona szertelen, bajkeverő énje.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/ramona_and_beezus/

 

 

Másnaposok 2. 2011

Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel – a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek. Ezúttal Stu (Ed Helms) mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu – tanulva az eddigiekből – óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül – hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/masnaposok-2-the-hangover-part-ii-2011/


 

Másnaposok 2010

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/masnaposok-2/

(The Hangover)

Szinkronizált amerikai vígjáték, 100 perc, 2009

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet.
Ebben a Las Vegas minden kocsmájában, bárjában és egyéb mulatóhelyén játszódó vígjátékban annyira jó munkát végeztek a cimborák, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol út közben elveszítették az ifjú férjjelöltet. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Szerencsére, az előző napi dorbézolásról maradt néhány nyom: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipősfiókban és Mike Tyson a nappaliban. Ezek és homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni előző éjszakájuk minden állomását: mire kezdődik az esküvő, elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!

Street Dance 3D

 

A Street Dance bajnokságra készülő táncos csapatnak a próbahelyért cserébe együtt kell működnie a Royal Dance School balettnövendékeivel. A nyilvánvaló különbségek miatt hamarosan elszabadulnak az indulatok, csakhogy nincs más választásuk, közös nevezőre kell jutniuk, ha nyerni akarnak.

 

StreetDance 3D egy brit táncfilm, amelyet május 21-én megjelent 2010. A film adták RealD 3D-s, 3D-s nyitás és a Dolby 3D Max és Dania Giwa Pasquini irányítva. George Sampson is debütált megjelenése a nagy képernyő, valamint a Britain’s Got Talent A sokszínűség és a csillagok Flawless. A című film zenéje volt, írta és a városi törvények, N-Dubz, Tinie Tempah, Villanykörte tolvajok, Észak-amerikai mókus, És Cheryl Cole. Ez a termelés Vertigo Films társulva BBC Films és a UK Film Tanács.

London belvárosában, a street dance a személyzet a határán szakítás után vezetője, Jay, váratlanul elhagyja a csoportot. A csoport veszít használatát a próba helyet, ami arra kényszeríti őket, hogy megpróbálja, és pénzt vagy gyakorlat más helyszíneken. Végül azok biztosítják a helyet a balett iskolában, azzal a feltétellel, hogy azok közé tartozik öt balett táncosok saját rutin. Az első, hogy küzd, hogy boldogulni, de mindannyian barátok válnak a végén. Során a tánc harc egy klub, a csapat szerez arról, hogy Jay is elárulta a csapat csatlakozik a túlfeszültség, a rivális legénység. Carly, zaklatott alatt az árulás, beleszeret az egyik a balett-táncosok. Egy másik tanár az iskolában, felháborodott, hogy tanítványai jelenleg sérült, tudatosan tervezi Királyi Balett meghallgatásra ugyanazon a napon, mint a street dance finals.The Balett táncosai ígéretet Carly fogják tenni, de a meghallgatás futottak, a túlórát. A balett csapat előkerülnek a végső egyébként, és a tanár Helena vezeti a bírák, hogy a végleges így láthatják a táncos előadásában. A rutin a siker, Carly és Tomas csókot teljesítése során, és a tömeg enthralled.The film véget ér a tömeg kiabált ki a nevét, Carly legénységének: Breaking Point.

 

http://www.filmek-online.eu/online-filmek-letoltes-ingyen/streetdance_3d/

Nász-ajánlat:(ezen a linken találhatod meg)

http://moovie.hu/film/naszajanlat

 

Gagyi mami:Mind két tojás(2011)

 

http://moovie.hu/film/gagyi-mami-mint-ket-tojas

AJÁNLOTT FILM

Gru (2010)

Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a HOLDAT.
Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, valamint földi és légi harci járművek, és leigáz mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát.
A világ egyik legnagyobb gonosztevője most összeakad élete legnagyobb kihívásával: három kislánnyal, akiknek neve Margo, Edith és Agnes.

 http://moovie.hu/film/gru1 
 Gru

 Saját tapasztalat: NAGYONNAGYON JÓ FILM! Én a bestemmel néztem meg (RENI<3), és nagyon jó volt! Agnes az egyik legcukibb,olyan aranyos hogy majd elolvadok, és a cicáskönyv....hát az nagy volt.... 

 

A mappában található képek előnézete Sztárok,Érdekességek

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ramona and beezes az hibásan van írva uval kel

(dora3, 2011.07.28 16:44)

rakd fel a street dance-et kösz

Re: ramona and beezes az hibásan van írva uval kel

(Dorci, a szerki, 2011.07.28 16:45)

Köszi! Am feltettem! Nagyon szívesen! Majd ki fogom javítani a hibákat!

filmeid

(Gabiy, 2011.07.27 20:12)

Jók a filmeid!

Re: filmeid

(Dorci, a szerki, 2011.07.27 20:13)

Köszi! Örülök hogy tetszettek!

Film

(T23431, 2011.07.27 18:16)

tedd fel a vasembert.

Re: Film

(Dorci, a szerki, 2011.07.27 18:17)

Figyelj, szerintem lemaradt a KÉRLEK szó, nem gondolod? Amúgy meg igyekszem azt is feltölteni. Szívesen.

Re: Re: Film

(XDXD, 2011.07.27 18:17)

Jól megmondtad!

Re: Re: Re: Film

(Dorci, a szerki, 2011.07.27 18:19)

Én igazából nem annyira szerettem volna megbántani az illetőt, nem ez volt a célom, nem is az hogy "beszóljak" vagy"leoltsam". Ha így hangzott akkor bocsánat!

Re: Film

(Dorci, a szerki, 2011.07.27 18:51)

Feltettem a Vasembert, az első, és a második részét is! SZÍVESEN!

 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statisztika

Online: 2
Összes: 370234
Hónap: 3090
Nap: 70