Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Január legjobbjai

2012.03.04

 Sajnálattal fogadtam, hogy a Facebookos Friss Hírek oldalon nem szavaztatok arra, hogy kié legyen a hónap legjobb oldala. Jöttek a különböző reklamációk, hogy miért nincs kirakva, de szavazni senki nem szavazott... Sokan szidtak engem az utóbbi időben, hogy miért nem foglalkozok az oldalammal, és hogy én így meg úgy ejtek (finoman szólva...) erre az egész dologra, de nektek csak annyit mondanék, hogy ez a vád megalapozatlan. Igenis foglalkoztam. A képgalériákat fejlesztettem, cikkeket írtam, és emellett az iskolában is meg kellett felelnem, mert a felvételi időszak nem kamu, tényleg nagyon fárasztó dolog. Sajnálom, és elnézést is kérek, hogy nem foglalkoztam ANNYIT az itt lévő elfoglaltságokkal, de mostantól ez megváltozik, és kielégítem azok igényeit is, akik ezt hiányolták.

Üdv.: Dorina, a szerkesztő 

Január

Miután megtartottam a sajátos kis beszédemet a sok marhasággal, rátérhetnénk akkor a hónap oldalaira, mert végülis mindenki erre kíváncsi.

Ééééés igen! A hónap legjobb oldala: divatolj.eoldal.hu!

Fejlődés

Az oldal sokat fejlődött, ha arra gondolok mint például: tanácsadás vagy képgaléria, vagy akár versenyek.

HTML - kódok beszúrása sem hátrány, sőt! ;) De térjünk rá arra ami engem nagyon megfogott: teljes téli átalakulás. Kék színben pompázik az egész oldal, új fejléckép, linkajánló is van, de a dizájn... tökéletesen megállja a helyet az oldal, hiszen illeszkedik az oldal témájához, ami ugyebár a divat. Ha eljön a tél? Hát tessék! Télhez igazodunk! 

Képek

Szeretném kérni a szerkesztőt, hogy ezt a részét a honlapnak fejlessze. Többet többet többet! Sapkák? Hát tölts fel még többet! Kesztyűk? Úgyszintén! Minnél több a kép, annál nagyobb rá az esély hogy több ember ízlését is eltalálod!

Látogatottság

Jelenleg  az oldalon rajtam kívül 2 ember tartózkodik, és a napi nézettség 17. Attól függ hogy mihez képest viszonyítjuk, hogy ez az eredmény milyennek számít...

Aktivitás

A Friss Hírek (Facebookos oldal) nem igazán a kedvenc oldalaid közé tartozik, amint látom. Nem írsz nagyon sem kommenteket, se nem lájkolod, semmi. Remélem a közeljövőben ez meg fog változni...!! Mindenesetre azt tudnod kell, hogy itt levontam tőled egy pontot.

Jutalom: E-oklevél neked is jár! :)

2. helyezett: storyfotoeszene.eoldal.hu

3. helyezett: mindenamismiley.eoldal.hu

Gratulálunk!

 

 

A mappában található képek előnézete Idézetek...

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

FACEBOOK OLDAL

(Dorci, 2012.04.24 16:05)

https://www.facebook.com/frisshirekazeoldalon KATT és lájk!

 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Statisztika

Online: 2
Összes: 341080
Hónap: 4213
Nap: 123