Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Facebook oldalak

2012.02.10

 Sokan indítanak el újabbnál újabb oldalakat a Facebookon, hiszen ez eddig ingyenes volt.

Nagyobb cégek, termékek, üzletek is szerkesztenek, vezetnek ilyet, sőt, azt hirdetik, na meg persze finanszírozzák is, ugyanis a reklámozás pénzbe kerül.

A Facebook sok mindenre jó. Sok a felhasználója is, épp ezért éri meg az embereknek az, hogy az oldalaikat pénzért reklámozzák. Az FB pedig kihasználva ezt, benyújtotta ugyebár  a fizetős alkalmazást, a reklám FB-t. Ez azonban tartalmazhatja egy FB oldalét, vagy egy honlapét is. Az utóbbi az, amivel gyakrabban találkozhatunk, ami gyakoribb hogy látható. 

A reklámokat értékelni is tudjuk, meg tudjuk jelölni Spam-nek is.

nyil.jpg

KIEMELT OLDALAK A FACEBOOKON:

Mobil Hungary

https://www.facebook.com/pages/Mobil-Hungary/313089185385259

Ezen az oldalon műszaki cikkekkel foglalkoznak, de legfőképpen a mobiltelefonokkal. Akciók, kiemelt ajánlatok olvashatóak rajta, és mindez magyar nyelven. Apple termékek, érintőképernyős telefonok, fórumok, és sok más dolog. Na és persze ha valaki eladni kívánná a megunt Hi - Fi-jét, Laptopját, Telefonját, Tablet gépét, vagy egyéb más dolgát, azt is közzéteheti, és persze ajánlatokat is kaphat rá. LÁJKOLJÁTOK AZ OLDALT! ;)

Avril Lavigne Site

https://www.facebook.com/avrillavignesite

Ezt az oldalt az Avril-kedvelőknek ajánlom. Angol nyelvű, de tágabb témakörökben értelmezi azt hogy "Avril-oldal". Nem csak Avrillel kapcsolatos dolgok találhatók itt meg, hanem például Abbey Dawn rajongó lányok fotói, amint épp egyik Avril által tervezett ruhában ülnek, vagy mint egy műkörmös által készített Avriles köröm... De van hogy csak egy kisebb beszélgetés folyik az oldalon. Nekem tetszik, LÁJKOLD TE IS! ;)

Friss Hírek

https://www.facebook.com/pages/Friss-H%C3%ADrek/184725481573434

Na igen. Itt a mi oldalocskánk is. Mit is mondhatnék. Ha megjelenik itt az oldalon egy cikk, azt megtalálhatod ott is, de az FB-n több a friss dolog, hiszen nem csak egyfajta téma amit megtalál ott az ember. LÁJKOLJÁTOK! :)

Köszönjük a lájkokat!

 

LINKCSERE JOGA MEGADVA!

Figyelem!

Igen, valóban igaz a hír, hogy ha valaki szeretne linket cserélni, akkor írhat a honlapunkra, (és ha az oldalt valóban lájkolta) és kitesszük  a linket amit küldött. Linkcsere-program lényege: az, hogy nem csak ÉN teszem ki a TE linked, hanem TE is az ENYÉMET! Amennyiben ez nem történik meg, törölve lesz a bejegyzés. 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Bread & Butter Apparel Show Berlin

 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Statisztika

Online: 1
Összes: 364500
Hónap: 4456
Nap: 124