Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lebukott az estélyi ruhájában az énekesnő-a narancsbőr és zsírpárnák kombinációja (FOTÓVAL!)

2011.03.17

 Már szinte alig emlékszünk arra, hogy ez az énekesnő valaha a férfiak álma volt. Jelenleg egy szétcsúszott roncshalmazra emlékeztet. Legalább segítene neki valaki felöltözni.

Christina Aguilera az NBC The Voice (A hang) című műsorát reklámozza, elég furcsa eszközökkel. Úgy tűnik, már stylistra sem telik neki, vagy pedig látás sérült az alkalmazott, de maga Aguilera se gyakran nézhet tükörbe. Míg ruháit még mindig az A listások gardróbjából válogatja, ő maga inkább a ZS kategória felé csúszik (szét) .

Legalább arra gondolhatott volna, hogy addig is, amíg sikerül újra jó formába kerülni, egy ápol és eltakar ruci jó szolgálatot tehetett volna. Így viszont sikerült teljes betekintést nyújtania a narancsmezőre... Egyébként a szaporodó cellulitiszének az oka - női mivolta és életkora mellett - könnyen lehet az a mérhetetlen mennyiségű alkohol, amit az utóbbi időben fogyaszt, és épp ezért nem lenne rossz egy alapos méregtelenítés.

Jó tanács (nem csak Xtinának): 
Az alkohol méreg, amelynek rengeteg káros hatása van a májra, testünk detoxikálójára. És miután épp elég dolga akad más káros anyagok kiválasztásával, ugye nem akarod még feleslegesen (túl)terhelni? Ugyanis épp ezt teszed, amikor nagy mennyiségű szesz gördül le a torkodon.

Az már csak ráadás, hogy az alkoholos italoknak általában magas a kalóriatartalmuk is, amiből ugye zsír raktározódik el, és innen már csak igen icipici lépés a narancsbőr "elszaporodása". Természetesen egy-egy pohár sör, még nem öl meg, de a rendszeres ivással fel kell hagynod, ha valóban minimalizálni szeretnéd a cellulitiszt a testeden.

TI MIT GONDOLTOK? VALÓBAN ELHÍZOTT  A SZTÁR?

vghcgfdx.jpg

 

cfjcfcf.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Statisztika

Online: 2
Összes: 218668
Hónap: 3039
Nap: 93